Heb je passie voor duurzaamheid en mobiliteit? Wil je in een klein team werken aan nieuwe software waarmee we bijdragen aan het behalen van de klimaatdoelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Fynch is op zoek naar een ambitieuze Full Stack Software Developer die ons gaat helpen met het verbeteren en doorontwikkelen van onze nieuwste app. De Fynch app helpt je om direct duurzamer en slimmer te reizen door je inzicht te geven in je reisgedrag en je te belonen voor meer beweging en schoner reizen. Zeg maar het Strava voor duurzame mobiliteit!

Taken en verantwoordelijkheden

Als Full Stack Software Developer bestaan je werkzaamheden uit:

Wat vragen wij?

Wat bieden wij?

Een fulltime dienstverband in een afwisselende functie in een gemotiveerd team. Parttime werken is ook een optie. We zijn een klein bedrijf, je krijgt daarom ook veel verantwoordelijkheid, de ruimte om jezelf te ontwikkelen, te innoveren en je eigen ideeën te realiseren. Ons kantoor is gevestigd in Breukelen naast het station. Op dit moment bestaat het team uit 8 medewerkers. We lunchen elke dag samen, nemen deel aan sportieve evenementen, organiseren aan het einde van het jaar een kerstdiner en drinken regelmatig samen een borrel.

stuur ons je sollicitatie