Fynch Smart Mobility is een softwarebedrijf: we hebben een online platform, een online trainingsprogramma en een app. Dat komt natuurlijk niet uit de lucht vallen, maar daar wordt hard aan gewerkt door onze developers, product owner en CTO. Samen werken ze aan de ontwikkeling van al onze technische zaken. Maar wie zijn zij eigenlijk? Dat lees je hier!

Mohit

Wie is Mohit?

Mohit is de CTO van Fynch. Hij komt uit India en heeft Computer Science and Engineering gestudeerd aan the Indian Institute of Technology (BHU) Varanasi. Hij heeft bij zowel academische als zakelijke instellingen gewerkt in India, de Verenigde Staten en België voordat hij naar Nederland is verhuisd. Hij heeft bij verschillende organisaties als ontwikkelaar gewerkt. Ook was hij een mentor bij Techstars Amsterdam voordat hij bij Fynch aan de slag ging. Hij begon bij Fynch als Product Consultant, maar groeide door tot CTO van Fynch.

Mohit is erg vriendelijk en behoorlijk grappig. Hij weet hoe hij de mensen om hem heen moet opvrolijken. Hij kan zich goed aanpassen aan verschillende situaties en leert snel. Dit, in combinatie met zijn berg aan kennis over technologische innovaties en ontwikkeling, stelt hem in staat om oplossingen te bedenken voor ieders behoeftes. Mohit mag dan misschien het Indische eten missen, hij heeft een enorme liefde voor kroketten en kaassouflés. Doordeweeks eet hij ze bijna elke dag wel voor zijn lunch.

Nina

Wie is Nina?

Nina studeerde Biomedische wetenschappen aan de universiteit van Utrecht. Vervolgens heeft ze extra vakken gedaan aan de Vrije Universiteit van Brussel, waarna ze weer in Utrecht is begonnen aan de master Science and Business Management. Daarna heeft ze een tijd als Young Professional bij Eurofins gewerkt. Vervolgens is ze Product Owner bij Fynch geworden en daarmee verantwoordelijk voor de implementatie en ontwikkeling van de Fynch producten.

Nina is enthousiast en vriendelijk en heeft een kritische houding en een goede kijk op het aanpakken van allerlei bovenkomende problemen. Vervolgens weet ze haar kritiek duidelijk te communiceren als feedback en weet ze alle neuzen dezelfde kant op te laten wijzen. Nina zit elke dag drie kwartier heen en drie kwartier terug op de fiets en doet daarnaast nog regelmatig aan yoga. Dat sportieve doorzettingsvermogen zie je ook in haar focus op werk. Tenzij je vraagt naar hoe het met haar kat gaat, dan zet ze graag even alle focus opzij.

Koen

Wie is Koen?

Koen is een Senior Software Engineer die al een tijdje meedraait bij Fynch. Hij werkte er namelijk al toen Fynch nog BusinessConcern was. Hij heeft eerst Social Psychology aan de Universiteit van Utrecht gestudeerd en daarna Communication Sciences aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna is hij vrij snel begonnen met werken bij BusinessConcern, waar hij nu al bijna 12,5 jaar rondloopt.

Koen is erg attent en een goede luisteraar. Hij combineert de dingen die hij hoort met zijn enorme berg aan kennis om tot nieuwe inzichten en oplossingen te komen. Hij staat met zijn twee benen stevig in de grond, waardoor iedereen om hem heen weet wat er wel en niet mogelijk is. Koen begint zijn werkdag meestal net iets later dan de rest, maar werkt dan ook net iets langer door. Zo is hij vaak de laatste die naar de kantine loopt tijdens de pauze en de eerste die weer aan de slag gaat.

Amit

Wie is Amit?

Amit is een senior software developer die bij Fynch in de zomer van 2020 is begonnen. Hij is geboren in India en studeerde daar Computer Engineering op de Indian Institute of Technology (BHU) Varanasi. Hij heeft in verschillende organisaties gewerkt in India, Duitsland, en de Verenigde Staten. Daar werkte hij als software architect. Daarnaast is hij ook CTO van FitMe. Gelukkig heeft Amit daarnaast nog steeds tijd om voor Fynch ook aan de slag te gaan.

Amit heeft de vasthoudendheid en passie die nodig is om een jonge startup van de grond te krijgen. Hij gaat vol energie grote, veranderde problemen aan om ze op te lossen. Amit is een harde werker die een flinke inhaalslag kan maken als dat nodig is. Hij is een vriend en collega van Mohit. Amit's thuiskantoor is niet in Nederland, want hij werkt vanuit India. Als je Amit vraagt iets te doen, dan is het klaar voordat je het weet. En als het gebeurt dat het niet meteen af is, dan is hij waarschijnlijk aan het wandelen of snowboarden.

Blanco introductie team

Wie is Kevin?

Kevin groeide op in Driebergen. Na zijn opleiding Bedrijfsadministrateur in Amersfoort, begon hij aan de opleiding informatica (software engineering) aan de Hogeschool Utrecht. Daarnaast deed hij een minor Italiaanse taal en cultuur. Kevin deed zijn laatste internship bij Fynch als Software Engineer, waarbij hij onderzocht hoe CO2 uitstoot berekend kan worden op basis van banktransacties. En daarna had Fynch geluk, want Kevin blijft bij ons als Product R&D Engineer.

Kevin is erg nieuwschierig en heeft een echte hands-on approach. Zo is programmeren ook één van zijn hobbies en is hij verder actief bezig met sporten. Bij Kevin staat de muziek de hele dag aan en hij is groot liefhebber van de Formule 1. Kevin kwam bij Fynch tijdens de corona lockdown waardoor we allemaal moeten thuiswerken, maar heeft ondanks de online setting zijn weg prima binnen Fynch weten te vinden. Zelfs zo goed, dat zijn internship bij Fynch met een 10 (!) is beoordeeld en zijn Proof of Concept is genomineerd voor de Blue Tulip Awards!

Jogendra fynch

Wie is Jogendra?

Jogendra, of zoals we hem allemaal noemen “Jogi”, begon bij Fynch als Full Stack Mobile Engineer in juli 2021. Hij studeerde Engineering Physics aan de Indian Institute of Technology (BHU) Varanasi. Voordat hij bij Fynch kwam, werkte hij bij een aantal andere bedrijven als iOS Engineer en Backend Engineer. Jogi is een actieve Open-Source Contributor. Verder heeft hij ook meegedaan aan de Google Summer of Code(r), zowel als deelnemer als mentor.

Jogi kan snel nieuwe dingen leren, de geleerde stof toepassen, en dit als mentor aan anderen doorgeven. Dit fascineerde Fynch om hem in ons team op te nemen. Hij houdt evenveel van technologie als van de luchtvaart. Elke machine die kan vliegen, maakt hem enthousiast. Jogi houdt van reizen en als je hem toevallig op Instagram volgt, is het moeilijk om bij te houden waar hij zich op een bepaald moment bevindt.