Waar bestaat het ProDrive Learning trainingsprogramma uit?

ProDrive Learning is een online trainingsprogramma waarin de deelnemer alles leert over veilig en zuinig autorijden. Het trainingsprogramma bestaat uit drie verschillende onderdelen:

 1. Interactieve online trainingsmodules
 2. Mobility Library (inclusief de seizoensgebonden Safe & Eco tips)
 3. Digitaal naslagwerk
PDL detailpagina modules

Interactieve online trainingsmodules

Het ProDrive Learning programma bestaat uit vier seizoenen. In het eerste seizoen zijn er 6 modules beschikbaar. Elk opvolgend seizoen bestaat uit 4 modules. De content van de training is toegespitst op het type voertuig van de deelnemer (bestelauto, personenauto, handgeschakeld, automaat, hybride, elektrisch, benzine, diesel). De modules bestaan uit korte, interactieve filmpjes, games en opdrachten. Op die manier wordt de deelnemer actief betrokken bij het onderwerp van de module. Een greep uit de onderwerpen die worden behandeld:

 • Anticiperen in het verkeer
 • Zuinig rijden door juist schakelen, uitrollen, klimaatcontrole etc. (het nieuwe rijden)
 • Banden (profiel, spanning, etc.)
 • Verschillende wegtypes
 • Spiegelafstelling zonder dode hoek
 • Nieuwe verkeersborden
 • De relatie tussen snelheid en stopafstand
 • Losse objecten in de auto
 • Schadevrij parkeren
 • Actieve en passieve veiligheidssystemen (ADAS)
 • Vermoeidheid in het verkeer
Vraag een demo account aan

De Mobility Library

De Mobility Library is een aanvulling op de modules. De Mobility Library bestaat uit content die een aantal keer per jaar wordt geupdate en aangevuld. Zo worden er onder andere elk kwartaal seizoensgebonden Safe & Eco tips gedeeld.

Daarnaast staat er in de Mobility Library ook content over het gebruik van diverse mobiliteitskaarten, veilig fietsen, veilig op de e-bike en informatie over hoe je gebruik kan maken van deelmobiliteit. De content van de Mobility Library is erop gericht dat jij niet alleen met de auto veilig en zuinig de weg op kan, maar je ook geïnspireerd wordt om dat op andere manieren te doen.

Vector book png 3

Het digitaal naslagwerk

Wil je alles nog een keer op je gemak teruglezen? Dan kan dat. Hiervoor hebben we het digitaal naslagwerk. Dit is een handige samenvatting van alle opgedane kennis.

Wat moet je doen als je onverhoopt last krijgt van aquaplaning? En hoe helpt ABS jou nou precies? Daar is het naslagwerk voor. Een boekwerk met daarin alle informatie uit de modules in het kort samengevat. Zo kan jij veilig en zuinig blijven rijden.

Wil je weten wat de tarieven voor ProDrive Learning zijn? Heb je vragen of ben je geïnteresseerd in het gebruiken van het ProDrive Learning trainingsprogramma? Neem vooral contact op! Wij bespreken graag de mogelijkheden.

Bekijk onze tarieven Neem contact op