Hoe werkt ProDrive Learning?

In dit online trainingsprogramma leert de deelnemer alles over veilig en zuinig autorijden. Daarnaast is er ook content over reisplanning, effectief gebruik van mobiliteitspassen, reizen met het OV en veilig de weg op met de e-bike. Het programma van ProDrive Learning bestaat uit trainingen op maat voor bestelauto’s en personenauto’s (EV’s, Hybrides en conventionele verbrandingsmotoren). Er zijn nu 4 seizoenen beschikbaar (4 x 12 maanden) in drie talen: Nederlands, Engels en Duits. Daarbij ontvangen alle deelnemers elk kwartaal de Safe & Eco tips per mail.

ProDrive Learning geeft inzicht

Klanten krijgen toegang tot een eigen klantomgeving, hier kunnen ze de voortgang van de gebruikers volgen, de trainingen terugvinden, berichten plaatsen en de mobiliteitsbibliotheek raadplegen.

ProDrive Learning geeft inzicht

ProDrive Learning helpt

Het verkeer wordt steeds drukker en auto’s steeds slimmer. ProDrive Learning traint jouw medewerkers in een duurzame en veilige rijstijl. Geen lange teksten en examens, maar vlotte games en video’s zorgen voor een unieke leerervaring. Zo draagt ProDrive Learning bij aan het reduceren van de gemiddelde CO₂-uitstoot per kilometer én worden er minder ongelukken gemaakt en minder schade gereden.

Vraag een demo-account aan
ProDrive Learning helpt

ProDrive Learning daagt uit

Elke werknemer heeft toegang tot zijn eigen persoonlijke trainingsomgeving en kan hierin zijn eigen voortgang monitoren. De leeromgeving zit vol interactieve content, waardoor de deelnemer wordt uitgedaagd aan de slag te gaan met de geleerde stof. Daarnaast kan men vrienden en of familieleden uitnodigen voor de training.

ProDrive Learning daagt uit

ProDrive Learning beloont

Voor alle onderdelen van het trainingsprogramma zijn coins te verdienen. Zo wordt je dus beloond voor het leren over duurzamer rijden!

Wil je meer informatie over de inhoud van het ProDrive Learning trainingsprogramma?

Meer informatie over ProDrive Learning
ProDrive Learning beloont

Prijzen ProDrive Learning

Bekijk onze tarieven