Privacy first

ISO 27001:2017 certificaat door Brand Compliance

Privacy gewaarborgd

Fynch is ontwikkeld volgens het privacy first principe. Dit betekent dat de gebruiker te allen tijde de controle heeft over welke gegevens hij wel of niet wenst te delen met zijn werkgever. Er wordt niets automatisch geregistreerd, gelabeld of gedeeld zonder expliciete toestemming van de gebruiker. De gebruiker kan zelf instellen hoe lang de data door Fynch wordt bewaard en hoe je de app wenst te gebruiken.

Fynch is ISO27001 gecertificeerd.

Zie verder onze privacyverklaring.

Fynch in 3 stappen

1

Medewerkers downloaden de Fynch app en wij stellen de vergoedingen in op basis van het mobiliteitsbeleid. Alle thuiswerkdagen en trips worden automatisch of handmatig geregistreerd. Inclusief reisdoel en vervoersmiddel.

2
Reiskostenvergoeding App

De medewerker controleert de ritten en thuiswerkdagen en declareert eenvoudig vanuit de app. Fynch berekent automatisch de maandvergoeding die via het salaris wordt uitbetaald.
Met duurzame trips worden Fynch Coins verdiend. Deze kunnen worden ingeruild voor beloningen in de Fynch Shop.

3
Duurzaam reisgedrag stimuleren

De werkgever krijgt op geaggregeerd en geanonimiseerd niveau inzicht in CO2-uitstoot en andere mobiliteits-KPI’s. Medewerkers declareren hun zakelijke en woon-werkritten simpeler en sneller. Fynch koppelt met de salaris software.

Ik heb interesse