Partners waarmee wij samen het maximale halen uit duurzame en veilige mobiliteit

Wij willen jou helpen om het maximale te halen uit duurzame en veilige mobiliteit. Dat gaat niet zomaar. Daar hebben wij een netwerk van partners voor opgezet: gerenommeerde bedrijven en instellingen waar wij nauw mee samen werken. Door onze krachten te bundelen, kennis en ervaringen te delen en door samen te werken, kunnen we jou beter ondersteunen in het behalen van jouw doelen. Op die manier kunnen we meer impact maken.

Reseller van Fynch worden

Fynch heeft een aantal partners die als reseller van Fynch optreden. Zij promoten de Fynch App, het Fynch Platform en/of ProDrive Learning onder hun gebruikers en/of netwerk. Dit wordt zowel gedaan door partners die Fynch als aanvulling op hun product aanbieden, als door partners die het Fynch programma geheel los aanbieden. Lijkt het jou interessant om reseller te worden en/of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier onderaan deze pagina.

Jouw duurzame product in de Fynch Shop

Een belangrijk onderdeel van het Fynch programma is dat mensen beloond worden met coins voor duurzame en actieve trips. Deze coins kunnen ze vervolgens uitgeven in de Fynch Shop aan kortingen op een wijd assortiment van duurzame cadeaus. Denk aan korting op duurzame kleding, reisproducten, voedingswaren en schrijfblokken. Heb jij een duurzaam product en wil je dat in de Fynch Shop aanbieden (tegen een gereduceerd tarief). Neem dan contact met ons op via het contactformulier onderaan deze pagina.

Met trots presenteren wij de volgende partners:

Alphabet Ald Andersreizen Arval Bliq mobility partner Connectbike Partner afbeelding Flexforcemonkey Leaseplan LCD grijs Mobfabriek Mtc Multitankcard Ns Radiuz Logo reisbeweging grijs licht Shell Vccr Verkeersonderneming Vu

Wil je meer weten over waarom wij een partnership met BliqMobility hebbne opgezet? Klik dan hier. Of wil je meer weten over onze samenwerking met FlexForceMonkey? Klik dan hier.

Biedt uw bedrijf ook een oplossing voor duurzaam reizen en wilt u eens praten over een samenwerking? Laat dan uw gegevens hier achter.

${ errors.get('fromName') }

${ errors.get('fromEmail') }

${ errors.get('company') }
U moet akkoord gaan met onze voorwaarden.