Alle Mobility Partners

ZZP Nederland

Eind 2005 kwam oprichter Johan Marrink tot de conclusie dat het met de voorlichting richting startende ondernemers zeer slecht gesteld was. “Dat kan veel eenvoudiger en duidelijker” was de stelling en een halve dag later was ZZP Nederland geboren.

Naast informatie bleek ook dat zzp’ers waren uitgesloten van bijvoorbeeld korting op de zorgverzekering. Door een collectief te vormen kunnen aangeslotenen van ZZP Nederland tegenwoordig terecht voor kortingen op zeven verschillende zorgverzekeraars. Ook kortingen op administratiepakketten, autolease, juridische hulp etc. behoren tegenwoordig tot de mogelijkheden.

Naast de informatie via de website en de helpdesk en de vele (collectieve) voordelen, houdt ZZP Nederland zich steeds meer bezig met belangenbehartiger voor zzp’ers. De belangen van de abonnees van ZZP Nederland worden behartigd door Stichting ZZP Nederland.

De Stichting wordt gefinancierd vanuit het abonnementsgeld van de abonnees en praat graag met partijen die iets voor ondernemers kunnen en willen betekenen, o.a. met de Belastingdienst, KVK, UWV, ministeries etc. Waar vroeger de deuren gesloten bleven is Stichting ZZP Nederland momenteel een graag geziene gast.

Samenwerking Fynch x ZZP Nederland

  • Bestaande ZZP Nederland leden krijgen korting op het Fynch lidmaatschap wanneer ze de Fynch app downloaden via de unieke ZZP Nederland affiliate link
  • Nieuwe klanten die via de ZZP Nederland affiliate link de Fynch app downloaden ontvangen een kortingscode voor een 1 jaar gratis ZZP Nederland basisabonnement
Bezoek website
ZZP-Nederland-logo

Meer partners

ZZP Daily

Helpt zelfstandige ondernemers om zakelijk te bloeien.

Meer informatie
Drivetag van Sycada

Houd rijprestaties bij, bespaar en verduurzaam.

Meer informatie
Bliq Mobility

Inkoop, wagenparkbeheer en advies over duurzame mobiliteit

Meer informatie
MultiTankcard

Het autoriseren, verwerken en factureren alle mogelijke mobiliteitstransacties

Meer informatie

Fynch Mobility Partner worden?

Neem contact op