Missie

Fynch Mobility is een impact gedreven technologiebedrijf uit Utrecht. Mobiliteit zorgt jaarlijks voor 27% van de wereldwijde CO2 footprint. Ongeveer de helft hiervan is werk gerelateerd. Werkgevers hebben daarom een grote rol in het verduurzamen van mobiliteit; niet alleen door het wagenpark te vergroenen, maar vooral ook door een bredere verduurzaming van reizen en werken te stimuleren en faciliteren.

De visie van Fynch is duurzame en vitale mobiliteit voor iedereen. Fynch motiveert medewerkers om duurzamere keuzes te maken in hun reisgedrag. Zo streven wij naar geen emissies, uitstekende bereikbaarheid en toegankelijkheid voor iedereen.

Mobiliteitsgedrag is een belangrijke sleutel tot CO2-reductie. Het zijn uiteindelijk de keuzes die reizigers maken die de uitstoot bepalen. Door niet of minder te reizen en door voor de schoonste vorm van mobiliteit te kiezen verminderen ze de CO2-uitstoot.

Het is onze missie om werkgevers te helpen bij het zo snel mogelijk bereiken van Net Zero mobiliteit.

Het onlangs uitgekomen klimaatrapport van de Verenigde Naties liegt er niet om: om onze planeet leefbaar te houden, moeten we vandaag in actie komen.

Een enorme opdracht, bestaande uit een heleboel stappen. Stappen door overheden, het bedrijfsleven én het individu.

Laten wij Fynch even voorstellen. Fynch is een impact gedreven techbedrijf uit Utrecht. Ons streven? Organisaties helpen bij het bereiken van CO2 neutrale mobiliteit door werknemers te motiveren om actief en duurzaam te reizen.

Bij Fynch dragen we met onze technologie iedere dag bij aan een duurzamere en veiligere wereld. Duurzamer door CO2-uitstoot te verminderen; veiliger, omdat minder autokilometers zorgen voor minder ongelukken en de lucht schoner wordt.

Maar ook veilig, omdat we strikt omgaan met privacy en informatiebeveiliging. Zo ontwikkelen we software aan de hand van het privacy by design principe en zijn we ISO27001 gecertificeerd.

Wij hebben onze stap gevonden, en zetten die graag samen met u.

Serge-van-den-Berg-Fynch-Smart-Mobility
Serge van den Berg CEO en Co-Founder
Joris-Smulders-Fynch-Smart-Mobility
Joris Smulders CEO en Co-Founder