14 jaar geleden werd BusinessConcern opgericht. Het bedrijf hield zich met verschillende dingen bezig, waaronder het verduurzamen van mobiliteit. In 2016 kwamen Serge van den Berg en Joris Smulders erbij als aandeelhouders. Zij brachten meer focus aan en besloten vol in te zetten op die verduurzaming van mobiliteit. Om dit nieuwe concept meer kracht bij te zetten en om het stijlvoller en meer van deze tijd te maken, veranderde in 2019 de gehele huisstijl van BusinessConcern en werd de naam veranderd in Fynch Smart Mobility. Dat was het nieuwe begin van Fynch. Maar wie zijn die Serge en Joris nou eigenlijk? Dat ontdek je hier, want we stellen ze even kort aan je voor!

Joris

Wie is Joris?

Joris groeide op in Den Bosch. Na het afronden van zijn middelbare school ging hij studeren aan Hotelschool The Hague met een focus op Operations Management, Financial Mangement, Marketing, Hospitality Leadership. Na een paar jaar als accountmanager gewerkt te hebben, besloot hij dat het tijd werd voor iets nieuws: hij werd ondernemer. Eerst via Prodrive Learning en daarna via Fynch.

Joris is (bijna) altijd enthousiast en ziet eerder ergens het positieve van in dan het negatieve. Hij is oprecht geïnteresseerd in wat iemand te vertellen heeft en vindt het leuk om over nieuwe ideeën te sparren. Hij weet van aanpakken en voor elk probleem dat hij tegenkomt, kent hij wel iemand die hem even wil helpen. Daarvoor is hij soms veel aan het bellen, waarvoor hij bijna altijd gaat staan, leunend op de kast op kantoor.

Serge

Wie is Serge?

Serge groeide op in Utrecht. Hij studeerde Business Administration en Technical Business aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en aan de Nyenrode Business Universiteit. Hij heeft bijna elf jaar gewerkt in verschillende functies bij Shell, maar vond het daarna tijd om het roer om te gooien en te gaan ondernemen in iets dat een positieve impact teweegbrengt.

Serge zit vol passie, iets dat hij ook erg goed kan overbrengen. Zijn hoopvolle en inspirerende manier van praten veroorzaakt bijna dagelijks weer nieuwe energie om ergens mee aan de slag te gaan. Serge heeft een duidelijk doel voor ogen en is bereid daar hard voor te werken. Dat doet hij soms zelfs in de pauze: dan praat hij graag nog even door over waar hij mee bezig is. Tenzij iemand over Tesla’s begint, daarmee is hij altijd wel even af te leiden.

Hun samenwerking

Sinds 2011 ondernemen ze al samen in de bedrijven Prodrive Learning, BusinessConcern en nu in Fynch Smart Mobility. Samen vormen ze een sterk team met een duidelijke visie, veel motivatie en enthousiasme. Ze zijn flexibel, staan open voor input en commentaar en weten overal wel een oplossing voor te bedenken. Op die manier creëren ze een fijne sfeer op de werkvloer. En dat is niet alleen fijn voor alle werknemers, maar ook voor klanten. Wij hebben namelijk allemaal hart voor Fynch en gaan dus net een stapje verder.

Wil je weten wie er nog meer in ons team zitten? Kijk dan hier!