Alle berichten

Beheer je vervoersmiddelen 🚲

Met de laatste update van de app is het mogelijk om verschillende vervoersmiddelen toe te voegen aan de app! Denk hierbij aan één of meerdere auto’s, een e-bike of een scooter.

📱 Hoe werkt het?

Op de Profiel pagina in de app staat de knop Jouw vervoersmiddelen. Hiermee kom je op deze nieuwe pagina. Voeg met de + knop rechtsboven een nieuw vervoersmiddel toe, eventueel met kenteken. Je kunt zo veel verschillende vervoersmiddelen toevoegen als je wil!

Verander de volgorde 🔝

Door het blok met vervoersmiddelen ingedrukt te houden kun je de volgorde van de vervoersmiddelen wijzigen. Wanneer je gebruik maakt van automatische ritregistratie worden de vervoersmiddelen die bovenaan staan automatische aan de rit gekoppeld.

Voorbeeld

Je hebt 3 vervoersmiddelen toegevoegd: je leaseauto, je privéauto en je e-bike. Je zet de leaseauto bovenaan, daaronder de e-bike en daaronder de privéauto. 

  • Er wordt met automatische ritregistratie een fietsrit geregistreerd. Het vervoersmiddel e-bike wordt automatisch toegevoegd aan de rit. 
  • Er wordt met automatische ritregistratie een autorit geregistreerd. De leaseauto worft automatische toegevoegd aan de rit.

Toch met een ander vervoersmiddel gereisd? 

Op de trips pagina pas je eenvoudig je vervoersmiddel aan en kun je ook de andere zelf toegevoegde vervoersmiddelen kiezen.