Ben jij gepassioneerd voor duurzaamheid en mobiliteit? Wil jij in een klein team voorop lopen in het behalen van de klimaatdoelstellingen? Zo ja, dan zoeken wij jou!

Fynch is op zoek naar een ambitieuze Growth Hacker.

Over de rol

Als Growth Hacker bij Fynch ben je verantwoordelijk voor het op een slimme manier genereren van online traffic, leads en naamsbekendheid. Je maakt deel uit van het sales- en marketingteam en ondersteunt hen met automatisering, bedenkt slimme innovatieve marketingtactieken, en bent altijd op zoek naar nieuwe manieren om succesvoller te zijn. Je analyseert resultaten, leert, draait, voert keer op keer uit om de meeste waarde uit onze online aanwezigheid te halen. Je belichaamt onze bedrijfswaarden, bent creatief, hebt een collaboratieve werkethiek, sterke aandacht voor detail, datagestuurde besluitvorming en een passie om campagnes te leveren die de groei en gezondheid van ons bedrijf ondersteunen.

De ideale kandidaat heeft ervaring met het werken in social media, maar ook in de technologie-industrie, bij voorkeur voor een snelgroeiend SaaS-softwarebedrijf. Je kunt voorbeelden laten zien van het uitvoeren van succesvolle growth hacking campagnes. Je bent digitaal onderlegd en begrijpt dat elke actie in de online ruimte gemeten en geanalyseerd moet worden. Het is belangrijk om acties uit data-analyse te halen.

We zijn op zoek naar iemand die een teamspeler is, zeer energiek en weinig ego, en graag buiten de gebaande paden denkt om hun potentieel volledig te ontsluiten in een creatieve en impactgerichte omgeving.

Wat ga je voor ons doen...

Wat heb je in huis...

Wat we voor jou doen...

Meer over ons team…

Fynch staat voor zo vrij zijn als een vogel en gaan waar je maar wilt, wanneer je dat wilt, en hoe je maar wilt. Het is gebaseerd op een ‘finch’ (Engels voor vink), een vrolijk vogeltje dat vrij door de lucht beweegt en precies weet wat het wil. We veranderden 'finch' in Fynch om er onze eigen draai aan te geven.

  1. Fynch is de beste (thuis)werkgever van het jaar in de provincie Utrecht.
  2. We worden elke dag wakker met een doel om naar te streven: van onze planeet een geweldige plek maken om in te leven. Fynch heeft hier één doel voor: jaarlijks 500K ton CO2-uitstoot verminderen tegen 2020, en onderweg plezier hebben.
  3. Ons onderzoeksproject werd beoordeeld als top 20 innovaties (Blue Tulip Awards).
  4. "Wat zijn de hobby's van uw teamleden?" Goede vraag! Yoga, Meditatie, Racen, Gitaar, Piano, Fluit, Wandelen, Fietsen, Hardlopen, Zwemmen, Boeken lezen (en schrijven!) - een van ons is toevallig ook een jonge auteur. Noem maar op. Je hebt het in het team.
  5. Sociale contacten op de (thuis)werkvloer - sociale vrijdagen/maandagen (ja, je hoort het goed, want we laten maandagen eruit zien als vrijdagen, dus geen maandagblues), Domibos, Womibos. Alle mibo's!
  6. Kijk hier voor een korte introductie van Fynch:
Solliciteer direct!