Waarmee kan Fynch jou helpen?

Wil je de bereikbaarheid en daarmee leefbaarheid in jouw gemeente ook verbeteren?

Steden kampen in toenemende mate met slechte bereikbaarheid en slechte luchtkwaliteit. Hoe houden we de stad van de toekomst schoon, bereikbaar en daarmee leefbaar? Fynch helpt door forenzen en bewoners te stimuleren slimmer en duurzamer te reizen. Door meer te fietsen en meer buiten de spits te reizen bijvoorbeeld. Fynch kan helpen bij OV en/of fiets stimuleringsprojecten en spitsmijding programma's. Fynch is plug & play en is in combinatie met onze projectondersteuning snel geïmplementeerd. Uiteraard is Fynch AVG-proof: de data van alle gebruikers worden beveiligd opgeslagen en de data worden niet doorverkocht aan derde partijen. Bekijk voor meer informatie onze privacy verklaring.

Smart city 1

Wat houdt Fynch voor jou in?

Als smart city krijgt jouw doelgroep toegang tot de Fynch App (smartphone) en hun persoonlijke online omgeving op de Fynch Monitor (web). Eventueel kan ook ProDrive Learning geactiveerd worden voor jouw gebruikers. Jij krijgt daarnaast nog toegang tot het managementdashboard in de Fynch Monitor, zodat je live de ontwikkelingen kan volgen van jouw project.

Op deze manier krijg je inzicht in het reisgedrag en de CO₂-uitstoot van jouw doelgroep, worden jouw gebruikers beloond met coins, die ze kunnen besteden in de members-only Fynch Shop.

Wat levert Fynch jou op?

Referenties van andere smart cities:

Logo amsterdam Papendrecht logo Schiedam logo

Noord/Zuidlijn in Amsterdam

In Amsterdam werd Fynch ingezet bij het stimuleren van het gebruik van de nieuwe Noord/Zuidlijn (metro). Forenzen uit Amsterdam-Noord die op de Zuidas werken werden beloond wanneer zijn naar hun werk reisden met de fiets in combinatie met de Noord-Zuid metrolijn.

Tweewieler regeling Schiedam en Papendrecht

Fynch wordt ingezet bij de tweewieler regeling in Schiedam en Papendrecht. Dit project is een samenwerking tussen intermediair VCCR, De Verkeersonderneming Rotterdam en de gemeente. Kopers van een fiets krijgen een cash back als ze deze minimaal 2 dagen per week gebruiken in plaats van de auto.

Lees hier meer over onze tarieven Klik hier om contact op te nemen