Waarmee kan Fynch jou helpen?

De Fynch app en het beloningsprogramma zijn het perfecte impact driven loyalty programma voor retail organisaties die bij willen dragen aan de energietransitie rondom mobiliteit. Consumenten willen steeds meer duurzaam reizen en dat wordt beloond met coins. De consument installeert de Fynch App op zijn smartphone en vanaf dat moment begint zijn of haar spaartocht. Fynch beloont iedere fietsrit, OV-reis en trip buiten de spits. Coins kunnen worden ingewisseld voor diverse gave ervaringen en cadeaus uit de Fynch Shop. Van koppen koffie tot korting op groene stroom en van treinkaartjes tot e-bikes. Voor elk wat wils!

Uiteraard is Fynch AVG-proof: de data van alle gebruikers worden beveiligd opgeslagen en de data worden niet doorverkocht aan derde partijen. Bekijk voor meer informatie onze privacy verklaring.

Retailer 3

Wat houdt Fynch voor jou in?

Als retailer word je partner van Fynch. Gebruikers die zich via jou aanmelden, krijgen toegang tot de smartphone Fynch App en een persoonlijke online omgeving op de Fynch Monitor (web). Jij krijgt daarnaast nog toegang tot het managementdashboard in de Fynch Monitor, zodat je live de ontwikkelingen kan volgen.

Dit kan nieuwe klanten aantrekken en customer loyalty vergroten. Daarbij krijg je inzicht in gegevens waarmee je het gedrag van je klanten kan voorspellen. Hier kan je je beleid op aanpassen. Ondertussen worden jouw klanten beloond met coins voor al hun duurzame reizen.

Wat levert Fynch jou op?

Lees hier meer over onze tarieven Klik hier om contact op te nemen