Fynch Smart Mobility

Fynch staat voor gaan en staan waar je wilt, wanneer je wilt en hoe je wilt. Zo vrij als een vogel. Finch betekent vink. Een vink beweegt zich zonder beperkingen door de lucht. Een vrolijk en slim vogeltje met een sterke eigen wil. Wij maakten er Fynch van, onze eigen twist: Fynch Smart Mobility.

Zorgeloos en schoon

Onze visie is zorgeloze en schone mobiliteit voor iedereen. Met de Fynch smart mobility app motiveren wij mensen om andere keuzes te maken in hun reisgedrag. Zo streven wij naar geen emissies, uitstekende bereikbaarheid en toegankelijkheid voor iedereen.

Wij hebben een wereld voor ogen die bestaat uit duurzame, slimme en compacte steden met een optimale doorstroming van mensen en goederen. Wij streven naar mooie, leefbare en goed ontsloten gebieden en dorpen. Wij gaan voor een wereld waarin duurzame mobiliteit de schakel is tussen wonen, werken en vrije tijd.

Impact

Onze missie is reizigers te stimuleren om duurzamer en slimmer te reizen. Dit doen we door tools te bieden die faciliteren, inzicht geven, uitdagen en belonen. Mobiliteit veroorzaakt ruim een kwart van alle CO2-uitstoot. Met kleine aanpassingen in ons gedrag kunnen we nú een enorme impact genereren!

Gedragsverandering

Fynch zet aan tot nieuw gedrag. Onze aanpak vindt zijn oorsprong in de methode Organizational Behaviour Management (OBM). OBM is een praktische en wetenschappelijk onderbouwde methodiek die zorgt voor structurele en blijvende gedragsverandering. Bij het implementeren van deze theorie in onze werkwijze is Fynch geholpen door de Vrije Universiteit Amsterdam (VU Adriba).

Sinds 2004

Fynch is opgericht in 2004 onder de naam BusinessConcern. In 2019 veranderden we onze naam naar Fynch. We zijn er nu niet alleen meer voor bedrijven, maar ook voor zzp’ers, gemeenten, steden en consumenten die duurzaam en veilig willen reizen en de bereikbaarheid willen vergroten.

Kom ons team versterken

Wil jij je talenten en competenties inzetten voor een betere wereld? Werken in een informeel én impact gedreven team? Join us! Stuur je CV en motivatie naar vacature@fynchmobility.com en we nemen snel contact met je op. Op dit moment hebben wij de volgende vacatures open staan:

Software Developer

Help jij ons mee de Fynch app naar een hoger niveau te tillen?

Bekijk vacature

Stagair Fynch app

Ben jij bezig met een ICT-gerelateerde opleiding en wil je stage lopen bij Fynch? Bekijk dan de vacature hieronder!

Bekijk vacature