Fynch Smart Mobility

Fynch staat voor zo vrij als een vogel gaan en staan waar je wilt, wanneer je wilt en hoe je wilt. De Engelse vertaling van “vink” is “finch”, wij maakten daar Fynch van, onze eigen twist! Een vink beweegt zich zonder beperkingen door de lucht. Een vrolijk en slim vogeltje met een sterke eigen wil: Fynch Smart Mobility.

Visie

Onze visie is zorgeloze en schone mobiliteit voor iedereen. Geen emissies, uitstekende bereikbaarheid, toegankelijk voor jong en oud, arm en rijk, valide en mindervalide. Betaalbaar, veilig, comfortabel, makkelijk én gezond. Slimme, duurzame, compacte steden met optimale doorstroming van mensen en goederen. Mooie, leefbare en goed ontsloten gebieden en dorpen waarbij mobiliteit de schakel is tussen wonen, werken en vrije tijd.

Missie

Onze missie is reizigers te stimuleren om duurzamer en slimmer te reizen. Dit doen we door tools te bieden die faciliteren, inzicht geven, uitdagen en belonen. Mobiliteit veroorzaakt ruim een kwart van alle CO2 uitstoot. Met kleine aanpassingen in ons gedrag kunnen we nú een enorme impact genereren!

Gedragsverandering m.b.v. OBM methodiek

Fynch zet aan tot nieuw gedrag. De aanpak van Fynch vindt zijn oorsprong in OBM. OBM (Organizational Behaviour Management) is een praktische en wetenschappelijk onderbouwde methodiek die zorgt voor structurele en blijvende gedragsverandering. Fynch wordt hierbij geholpen door de Vrije Universiteit Amsterdam (VU Adriba).

Sinds 2004

Fynch is opgericht in 2004 onder de toenmalige naam BusinessConcern. In 2019 is de naam veranderd naar Fynch en richt het bedrijf zich op bedrijven, maar ook op ZZP-ers, gemeenten, steden en consumenten die duurzaam en veilig willen reizen en bereikbaarheid willen vergroten.

Kom ons team versterken

Wil jij je talenten en competenties inzetten voor een betere wereld? Werken in een informeel én impact gedreven team? Join us! Stuur je CV en motivatie naar vacature@fynchmobility.com en we nemen snel contact met je op. Op dit moment hebben wij de volgende vacatures open staan:

Software Developer

Help jij ons mee de Fynch app naar een hoger niveau te tillen?

Bekijk vacature

Stagair Fynch app

Ben jij bezig met een ICT-gerelateerde opleiding en wil je stage lopen bij Fynch? Bekijk dan de vacature hieronder!

Bekijk vacature