Hoe werkt de Fynch Monitor?

Vanaf komend jaar wordt het voor veel organisaties verplicht om hun CO₂-uitstoot op het gebied van mobiliteit te monitoren. De Fynch Monitor kan jou hierbij helpen. De Fynch Monitor geeft inzicht in de ontwikkeling van de CO₂-uitstoot die veroorzaakt wordt door mobiliteit op het niveau van bedrijven of organisaties, afdelingen of teams en individuen. Naast CO₂-uitstoot kunnen in de Fynch Monitor trends worden weergegeven voor een groot aantal indicatoren van duurzaam en veilig rij- en reisgedrag. De Fynch Monitor is onafhankelijk van uw leveranciers en kan worden gevoed met transactie-, telematica- en/of sensingdata.

Fynch Monitor geeft inzicht

Wij geven inzicht in het rij- en reisgedrag van jouw organisatie op basis van transactie-, telematica- of sensingdata. Je kiest zelf welke Key Performance Indicators je geactiveerd wil hebben en welke je wil weergeven in de Fynch Monitor. Afhankelijk van jouw wensen kunnen wij inzicht geven in:

 1. CO₂-footprint
 2. Brandstofverbruik
 3. Kilometers: auto, OV, fiets, vliegen
 4. Gezonde bewegingstijd
 5. Spitsmijden
 6. Schades
 7. Bekeuringen
 8. Teleconferencing
 9. Thuiswerken
 10. Benchmark met andere bedrijven, afdelingen en collega’s
Fynch Visual

Fynch Monitor helpt

Fynch ondersteunt de ontwikkeling naar zuiniger en veiliger autorijden en slimmer reizen door tools te bieden om werknemers te motiveren zelf aan de slag te gaan met hun reisgedrag. Fynch maakt het daarbij makkelijk voor jou om de Fynch Monitor aan te passen naar jouw wensen: je kunt met één druk op de knop de juiste KPI, groep of periode selecteren. Op die manier helpt Fynch jou met het uitvoeren, verbeteren of opstellen van het mobiliteitsbeleid van jouw organisatie.

Neem contact op
Fynch Monitor helpt
Fynch Monitor

Fynch Monitor daagt uit

 • Inzicht in duurzaam gedrag, rijgedrag en vitaliteit
 • Doe mee aan challenges
 • Vergelijk jezelf en jouw organisatie met diverse benchmarks
 • Behaal jouw duurzaamheidsdoelen

Fynch Monitor beloont

Fynch beloont jouw medewerkers voor hun slimme en duurzame reisgedrag. Zij verdienen coins door te fietsen, te wandelen, schadevrij en zuinig auto te rijden, de spits te mijden, vaker het OV te pakken en meer! Er zijn zelfs coins te verdienen door deel te nemen aan te gekke online trainingen. We bekijken samen met jou op welke onderdelen jouw medewerkers beloond worden. De verdiende coins kunnen vervolgens gespendeerd worden in de members only Fynch Shop boordevol leuke en duurzame incentives!

Fynch Monitor beloont

Prijzen Fynch Monitor

Bekijk onze tarieven