Trips kleur

Ritregistratie

Laten we eerst iets vertellen over de verbeterde ritregistratie, want daar gaat het uiteindelijk allemaal om. Hoe de ontwikkelaars het precies hebben gedaan, nou, laten we het maar een soort van magie noemen. Ze zijn helemaal opnieuw begonnen en hebben er bloed, zweet en tranen in gestopt, maar het heeft zijn vruchten afgeworpen aangezien onze tripregistratie nu bijna perfect is. Je ziet nu eenvoudig alle details over je reis, zowel in tekst als in beeld. Je weet nu dus altijd waarom je reisde (zakelijk, woon-werkverkeer, privé), hoe je reisde (lopen, fiets, auto, trein, OV, vliegtuig, boot), wanneer je vanuit huis werkte en hoeveel impact jouw reis had (in gram CO2). Verder hebben we het super makkelijk voor je gemaakt om reizen te bewerken, omdat je nu niet meer expliciet op de Edit-knop hoeft te tikken. Makkelijk toch?

Download de Fynch App
Challenges kleur

Beloningservaring en uitdagingen

De ervaring rondom beloningen in de app is ook vernieuwd. Ons beloningsprogramma heeft een lange weg afgelegd van de 5 initiële partners tot meer dan 25 partners nu. Wij nemen alleen duurzame producten op in onze marketplace, waarvan de meeste merken nog startups zijn. Dus je reist niet alleen duurzaam, maar je gebruikt je coins ook om duurzame producten te kopen en om de (meestal) kleine bedrijven te helpen groeien. Dat klinkt als een win-win-win situatie, toch? De aanbiedingen veranderen regelmatig en bevatten een breed scala aan producten, dus als je jouw coins niet wilt uitgeven aan de aanbiedingen van vandaag, wil je dat misschien wel aan die van morgen!

Verder hebben we, naast de te verdienen coins voor duurzaam reizen, challenges toegevoegd om coins te verdienen. Je kunt bijvoorbeeld bonuscoins verdienen als je de Bicycle Hero Challenge voltooit (50 km fietsen in een week). De meeste uitdagingen zullen in de loop van de tijd veranderen, allemaal om je te helpen meer coins te verdienen.

Het dashboard

We hebben het dashboard bijgewerkt om beter weer te geven wat onze gebruikers willen. Je zal merken dat we de periodeselectie hebben gewijzigd van 7, 30 en 90 dagen in Vandaag, Deze week, Deze maand. Daarbij hebben we een extra, belangrijke KPI voor de vitaliteit van de gebruiker toegevoegd aan de KPI-blokken onder de periodekiezer: de wandelkilometers.

De onboarding

Uit jullie feedback hebben we begrepen dat de ervaring met het vragen om toestemming tijdens de onboarding aanvoelde alsof je een lange weg moest afleggen. In Fynch 2.0 hebben we daar wat aan gedaan! In de nieuwe versie worden alle machtigingen in één scherm gevraagd met daarbij de optie om meer informatie te krijgen als je wil weten waarom we de machtigingen nodig hebben.

We horen je dus denken: hoe ga ik aan de slag met deze nieuwe app? Nou, dat is makkelijk! Je gaat naar je app store (iOs of Android) en zoekt op “Fynch”. Download onze app en kies hoe je een account wilt maken. Dan helpt de app je om de instellingen op je telefoon goed te zetten. Het proces is eenvoudig en duurt slechts een paar minuten, dus je kan binnen de kortste keren coins gaan verdienen! Daarom kunnen we nu alleen maar zeggen: wanneer ga jij duurzaam reizen om je eerste coins te verdienen?