Alle vragen

Samsung toestel met Android 11

Indien Android 11 is geïnstalleerd op het toestel moet je het volgende instellen:

We gaan er vanuit dat je tijdens het inloggen in de Fynch app daar alle gevraagde permissies hebt gegeven. Daarnaast is het noodzakelijk om op Samsung devices de volgende instellingen te checken.

 1. Ga naar Telefooninstellingen en zoek op de onderstaande trefwoorden door op het vergrootglas rechtsboven te klikken:
  1. Zoek op het trefwoord ‘Locatie‘, en zorg er voor dat onder ‘Precisie verbeteren‘ beide opties ‘Scannen via Wi-Fi‘ en ‘Scannen via Bluetooth‘ AAN staan.
  2. Daarnaast moet ‘Google-locatienauwkeurigheid‘ AAN staan.
  3. En controleer onder ‘App-machtigingen‘ of de Fynch app in het lijstje met ‘ALTIJD TOEGESTAAN‘ staat. Meestal is dit al zo, maar dit is een dubbel check.
 2. Zoek op het trefwoord ‘Optimaliseren‘ of ‘Optimalisatie‘ en selecteer ‘Batterijverbr. optimalis‘, wat staat voor ‘Batterijverbruik optimalisatie’, en zoek de Fynch app in de lijst met alle apps, en schakel optimalisatie daarvoor UIT.
 3. Zoek op het trefwoord ‘Batterij‘ en selecteer ‘Batterij‘ onder ‘Batterij en apparaatonderhoud‘. Zet daar ‘Spaarstand‘ UIT. Kies onder ‘Meer batterij-instellingen‘ voor ‘Aanpasbare batterij‘ en zet deze UIT.
 4. Zoek op trefwoord ‘sluimeren‘ en selecteer ‘Sluimerende apps‘. Zet daar ‘Ongebruikte apps laten sluimeren‘ UIT.
 5. Zoek op het trefwoord ‘Geheugen‘ en selecteer ‘Uitgesloten apps‘. Klik op het plusteken rechtsboven en selecteer de Fynch app om deze toe te voegen.

Als je problemen blijft ondervinden met de app, neem dan contact op met onze klantenservice.

Is Fynch ook voor jouw organisatie de juiste fit?

Doe de Mobility Scan