Alle vragen

Huawei toestel met Android versie 8.0.0 (EMUI versie 8.0)

Voor een Huawei toestel met de Android versie 8.0.0 en EMUI versie 8.0 gelden de volgende instellingen:

  1. Kies Telefooninstellingen > Beveiliging & privacy Locatietoegang. Zet Toegang tot mijn locatie AAN. Zet Locatie modus op “Hoge nauwkeurigheid”.
  2. Kies Telefooninstellingen Apps & meldingen Toestemmingen Uw locatie. Zoek de Fynch app op in de lijst en zet optie AAN.
  3. Kies Telefooninstellingen Apps & meldingen Apps Instellingen (tandwieltje onderaan) > Speciale toegang Batterij optimalisatie negeren. Zoek de Fynch app op in de lijst. Kies “Toestaan”.
  4. Kies Telefooninstellingen Batterij. Zet de opties Energiebesparingsmodus en Ultra-energiebesparingsmodus UIT.
  5. Kies Telefooninstellingen Batterij Starten. Zet de optie Automatisch beheren UIT. Zoek de Fynch app op in de lijst en tik 2x op de optie. Zet de opties Automatisch startenSecundair opstarten en Uitvoeren op de achtergrond AAN.
  6. Kies Telefooninstellingen Batterij Instellingen (tandwieltje rechtsboven). Zet optie Wifi actief houden in slaapstand op “Altijd”. Zet Stroom-intensieve prompt UIT.
  7. Kies vierkante menuknop (naast ronde home en driehoek terugknop). Zoek de Fynch app op in de lijst van actieve apps. Tik rechts bovenin op het open slotje. Het slotje is nu dicht.

Is Fynch ook voor jouw organisatie de juiste fit?

Doe de Mobility Scan