Alle vragen

Extra instellingen voor de Samsung Galaxy A8

Wanneer de app nog steeds niet op de juiste manier de ritten registreert, zijn er voor de Samsung Galaxy A8 nog de volgende instellingen bekend:

  1. Zorg ervoor dat je wifi, mobiele data en gps-locatie zoveel mogelijk aanstaan tijdens het reizen.
  2. Houdt het icoontje van onze app ingedrukt. Er verschijnen nu verschillende app-opties. De optie Slaap moet hier uitgeschakeld zijn.
  3. Ga naar instellingen -> apparaatonderhoud -> batterij. Zet hierde optie spaarstand op UIT.
  4. Ga naar Instellingen -> apps en klik rechts bovenin op de knop met de drie verticale bolletjes. Kies in het menu dat verschijnt voor speciale toegang -> batterijverbr. Optimalis. Klik vervolgens bovenin het scherm op de knop Apps niet geoptimaliseerd en kies dan voor Alle apps. Zoek in de lijst onze app op en zet de knop rechts van de app uit. Deze wordt nu grijs. Het betekent dat de optimalisatie voor de app is uitgeschakeld. Herhaal deze actie ook voor de app “Google Play-services”
  5. Ga naar instellingen -> apps -> beheer apps. Zoek daar onze app op en klik er op. Zet het vinkje aan bij gebruik als standaard. Herhaal deze actie ook voor de app “Google Play-services”.

In plaats van instellingen kunt u ook een app als Default App Manager Lite of Default App Reset gebruiken, deze zijn misschien iets gebruiksvriendelijker.

Is Fynch ook voor jouw organisatie de juiste fit?

Doe de Mobility Scan