Afgelopen maanden is het vaak voorbij gekomen in de media: er is een enorme verandering geweest op het gebied van mobiliteit. Corona zorgde voor het verdwijnen van files en voor lege treinen. In plaats daarvan gingen mensen meer fietsen en wandelen. Er werd meteen onderzoek gedaan naar de gevolgen hiervan. Veel van die resultaten hebben wij voor je samengevat op onze nieuwspagina.

De veranderingen in mobiliteit zijn allemaal gevolgen van gedragsverandering. Als we willen zorgen dat we die veranderingen vasthouden, dan is het noodzaak dat we weten hoe gedragsverandering precies werkt. Daarom organiseren wij, in samenwerking met Robert den Broeder, docent, trainer en coach Organizational Behavior Management (OBM) bij ADRIBA (Vrije Universiteit van Amsterdam) en met Stichting de Reisbeweging de webinar "Gedragsverandering rondom duurzame mobiliteit".

Op 22 september van 16.00 tot 17.00 uur kun jij virtueel bij ons aan tafel aanschuiven en alles leren over hoe je gedragsverandering bewerkstelligt en hoe we ook in de toekomst het door corona veroorzaakte, duurzame reisgedrag kunnen vasthouden. Deelname is uiteraard geheel gratis. Ben jij erbij?

Thumbnail webinar video
Heb je naar aanleiding van de webinar vragen? Neem contact met ons op!

${ errors.get('fromName') }

${ errors.get('fromEmail') }

${ errors.get('message') }
You have to agree to the terms and conditions.
Thank you for your message!