Ontmoet onze vrouwen: Nina, Femke en Naomi

Als geen ander weten wij dat met alleen software maken, je er nog niet bent. Er komt natuurlijk veel meer kijken bij de dagelijkse taken binnen een bedrijf. Support, strategieën voor het ontwikkelen van nieuwe features uitwerken, communicatie. Het is maar een kleine greep uit de dagelijkse bezigheden binnen Fynch. Hier werken bij ons drie vrouwen aan. Maar wie zijn zij nou eigenlijk? Daar kom je hier achter, want wij stellen ze even aan je voor!

Wie is Femke?

Femke studeerde Human Resource Management aan de hogeschool van Amsterdam en deed een minor Beroepsmatig omgaan met verlies en werkstress aan de Hogeschool Utrecht. Tijdens haar werk heeft ze nog een extra opleiding gedaan in Klant- en Servicegericht werken. Femke heeft gewerkt als Research Consultant, Interim Adviseur, Recruiter, Medeweker P&O en als Medewerker SAP HR voordat ze bij Fynch terecht is gekomen. Nu is ze al ruim vier jaar actief als onze Customer Service Specialist.

Femke is heel erg vriendelijk en heeft een goed luisterend oor. Ze staat altijd klaar om even te helpen en weet precies wat ze moet doen om tot goede resultaten te komen. Ze is erg goed met het overzicht houden tussen wat er moet gebeuren voor welke klant en weet misschien wel het meeste af van het werken met onze monitoren. Femke heeft op aardig wat verschillende plekken gewoond, maar is uiteindelijk verliefd geworden op Zuilen (Utrecht). Zo erg zelfs, dat ze binnenkort verhuist naar nog geen twee straten verderop.

Karin 1

Wie is Karin?

Ze heeft een brede IT-achtergrond, onder andere op de helpdesk en als systeembeheerder en is uiteindelijk doorgegroeid naar Functioneel Applicatiebeheer van TOPdesk. Naast haar werk is ze bezig met de opleiding Full-Stack Development aan de Winc Academy. In 2020 is Karin bij Fynch begonnen om het team te komen versterken als Customer Service Specialist.

Karin is geduldig en kan goed de vertaling maken van techniek naar klant. Ze is graag oplossingsgericht bezig en houdt ervan om het werk efficiënt in te richten. “Waarom zou je iets met de hand doen, als je het kan automatiseren?”. Duurzaamheid vindt ze erg belangrijk. Zo liggen er wel 24 zonnepanelen op haar dak, rijdt ze met een tweedehands elektrische auto en heeft ze besloten om niet meer te vliegen.

Wie is Naomi?

Naomi is afgelopen september als stagiair bij ons begonnen. Haar studie Science, Business and Innovation aan de Vrije Universiteit van Amsterdam stelde de eis om de bachelorscriptie binnen een bedrijf te schrijven. Dat heeft ze bij Fynch gedaan, waarbij ze onderzocht heeft welke app features kunnen bijdragen aan de verandering van gedrag. Vervolgens is ze na haar stage bij ons gebleven.

Naomi is vriendelijk en heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Wanneer ze een opdracht krijgt, gaat ze er vol voor om die te voltooien. Ze is flexibel in haar werk, wat ook nodig is met de vele verschillende kleine taakjes die ze uitvoert. Ze is resultaatgericht en streept graag punten af die ze gedaan heeft. Naomi schrijft alles wat ze moet doen of waar ze reactie op moet krijgen op haar to-do lijstjes. Als ze dit doet, gebeurt het ook. Als ze dit niet zou doen, zou ze de helft van haar taken vergeten.

${ errors.get('fromName') }

${ errors.get('fromEmail') }

${ errors.get('message') }
You have to agree to the terms and conditions.
Thank you for your message!