Heb je passie voor duurzaamheid en mobiliteit? Wil je in een klein team werken aan nieuwe software waarmee we bijdragen aan het behalen van de klimaatdoelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Fynch is op zoek naar een Applicatiemanager die ons gaat helpen met het beheren van onze Monitor en App. In beide systemen wordt voor gebruikers inzicht gegeven in (zakelijk) reisgedrag. Reis je duurzaam en veilig? Dan word je beloond! Naast het beheren van de Monitor en App ben je het eerste aanspreekpunt voor onze gebruikers. Meer weten? Lees snel verder!

Applicatiemanager

Als Applicatiemanager ben je verantwoordelijk voor de maandelijkse upload van klantdata in systemen, het uitvoeren van de implementaties van nieuwe klanten in ons Fynch programma, het bijhouden van mailboxen en het testen van bugs. Het Fynch programma bestaat uit de Fynch App, de Fynch Monitor, de marketplace en ProDrive Learning.

Je werkt nauw samen met de Product Owner die verantwoordelijk is voor de optimalisatie en ontwikkelingstrajecten van de verschillende diensten. Jij helpt de Product Owner bij het opstellen van user stories die meehelpen aan een geweldig UX die motiveren tot duurzaam reizen.

Taken

Wat vragen wij?

Wat bieden we?

De positie van Applicatiemanager is in eerste instantie een tijdelijke positie van 28-32 uur per week waarbij je de positie van onze huidige Applicatiemanager overneemt tijdens haar zwangerschapsverlof. Na afloop van deze periode kijken we graag wat je nog binnen Fynch zou kunnen betekenen. Denk bijvoorbeeld aan een positie richting data-analyse of projectmanagement.

Fynch heeft een kantoor in Breukelen nabij het station. Sinds half maart werken we voornamelijk thuis. In de positie van Applicatiemanager werk je vooral thuis, maar je hebt altijd de mogelijkheid een dagje op kantoor te werken.

Eens per maand hebben we een teamdag waar we met z’n allen bij elkaar komen om de stand van zaken te bespreken, een leuke activiteit doen en afsluiten met een borrel.

Stuur ons je sollicitatie!

${ errors.get('fromName') }

${ errors.get('fromEmail') }

${ errors.get('message') }
You have to agree to the terms and conditions.
Thank you for your message!