Fynch Smart Mobility is een softwarebedrijf: we hebben een online monitor, een online Learning Tool en een app. Dat komt natuurlijk niet uit de lucht vallen, maar daar wordt hard aan gewerkt door onze developers. Vier mannen zitten samen aan een bureau-eilandje. Ze vallen binnen een brede leeftijdscategorie: de oudste en de jongste verschillen bijna 40 jaar! Daardoor is onze technische afdeling lekker divers en dat bevordert de kwaliteit van wat we leveren. Maar wie zijn deze mannen eigenlijk? Dat lees je hier!

Mohit

Since Mohit speaks no Dutch, we will introduce him in English.

Meet Mohit

Mohit is the CTO of Fynch. He comes from India and studied Computer Science and Engineering at the Indian Institute of Technology (BHU) Varanasi. He worked both in the academic and professional capacities in India, United States and Belgium before moving to The Netherlands. He worked at several companies as a developer. He was a mentor at Techstars Amsterdam before he joined the Fynch team. He started as a Product Consultant, but he grew into the role of the CTO at Fynch.

Mohit is a friendly guy and he is quite funny. He knows how to cheer up the people around him. He has the great ability to adapt to different situations and quickly catch up. In combination with his extensive knowledge on technological innovations and development, he is able to include solutions for everyone’s needs. Mohit may miss the Indian food, but his love for ‘kroketten’ and ‘kaassoufflés’ is pure. During the weekdays, he eats them almost every day for lunch.

Nina

Wie is Nina?

Nina studeerde Biomedische wetenschappen aan de universiteit van Utrecht. Vervolgens heeft ze extra vakken gedaan aan de Vrije Universiteit van Brussel, waarna ze weer in Utrecht is begonnen aan de master Science and Business Management. Daarna heeft ze een tijd als Young Professional bij Eurofins gewerkt. Vervolgens is ze Product Owner bij Fynch geworden en daarmee verantwoordelijk voor de implementatie en ontwikkeling van de Fynch producten.

Nina is enthousiast en vriendelijk en heeft een kritische houding en een goede kijk op het aanpakken van allerlei bovenkomende problemen. Vervolgens weet ze haar kritiek duidelijk te communiceren als feedback en weet ze alle neuzen dezelfde kant op te laten wijzen. Nina zit elke dag drie kwartier heen en drie kwartier terug op de fiets en doet daarnaast nog regelmatig aan yoga. Dat sportieve doorzettingsvermogen zie je ook in haar focus op werk. Tenzij je vraagt naar hoe het met haar kat gaat, dan zet ze graag even alle focus opzij.

Koen

Wie is Koen?

Koen is een Senior Software Engineer die al een tijdje meedraait bij Fynch. Hij werkte er namelijk al toen Fynch nog BusinessConcern was. Hij heeft eerst Social Psychology aan de Universiteit van Utrecht gestudeerd en daarna Communication Sciences aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna is hij vrij snel begonnen met werken bij BusinessConcern, waar hij nu al bijna 12,5 jaar rondloopt.

Koen is erg attent en een goede luisteraar. Hij combineert de dingen die hij hoort met zijn enorme berg aan kennis om tot nieuwe inzichten en oplossingen te komen. Hij staat met zijn twee benen stevig in de grond, waardoor iedereen om hem heen weet wat er wel en niet mogelijk is. Koen begint zijn werkdag meestal net iets later dan de rest, maar werkt dan ook net iets langer door. Zo is hij vaak de laatste die naar de kantine loopt tijdens de pauze en de eerste die weer aan de slag gaat.

Amit Pal

Amit is a senior software developer that started during the summer 2020 at Fynch. He is born in India and studied Computer Engineering at the Indian Institute of Technology (BHU) Varanasi. He worked in professional capacities in India, Germany and the USA. He worked at several companies as a software architect and even is the CTO of FitMe. Luckily, Amit still has time to work with us.

Amit has the type of tenacity and passion needed to get a fledgling startup off the ground. His willingness to tackle big, irregular problems is a trait that can't be overvalued. He is a friend and colleague from Mohit, though his home office is not in the Netherlands, since Amit works from India. Amit is a hard worker, catching up quickly if needed. When you ask him to develop something, it is ready before you know it. And if it happens that Amit is not available, then he is probably on a hike or doing snowboarding.

Kevin 2

Wie is Victor?

Victor is Software Developer. Hij heeft net zijn opleiding Informatica (Software Engineering) afgerond aan de Avans Hogeschool Den Bosch en is uit de collegebanken meteen het kantoor in gerold: hij werkt sinds februari 2020 bij Fynch. Tijdens zijn studie heeft hij meerdere stages gelopen als softwareontwikkelaar. Daarnaast heeft hij tijdens zijn studie ook gewerkt als front-end developer. Al de kennis die hij hier heeft opgedaan, kan hij nu inzetten bij Fynch.

Victor is enthousiast en energiek. Hij houdt van een praatje maken en is daar ook erg goed in. Hij heeft veel creatieve ideeën en deelt die graag. Tegelijkertijd is hij een harde werker en heeft hij alles snel door. Victor is een grote fan van games en heeft een passie voor muziek: hij speelt als gitarist en drummer in een band. Daarbij is hij een echte vroege vogel: hij heeft de langste reistijd naar werk, maar is er vaak als eerste/één van de eersten.

${ errors.get('fromName') }

${ errors.get('fromEmail') }

${ errors.get('message') }
You have to agree to the terms and conditions.
Thank you for your message!