Ontmoet onze support-, sales- en communicatiemedewerkers

Als geen ander weten wij dat met alleen software maken, je er nog niet bent. Er komt natuurlijk veel meer kijken bij de dagelijkse taken binnen een bedrijf. Support, sales, contact met klanten, strategieën uitwerken voor het ontwikkelen van nieuwe features, communicatie. Het is maar een kleine greep uit de dagelijkse bezigheden binnen Fynch. Hier wordt ook hard aan gewerkt, maar door wie nou eigenlijk? Daar kom je hier achter, want wij stellen ze even aan je voor!

Blanco introductie team

Wie is Karin?

Karin heeft een brede IT-achtergrond, onder andere op de helpdesk en als systeembeheerder en is uiteindelijk doorgegroeid naar Functioneel Applicatiebeheer van TOPdesk. Naast haar werk is ze bezig met de opleiding Full-Stack Development aan de Winc Academy. In 2020 is Karin bij Fynch begonnen en sindsdien versterkt ze ons teams als Customer Service Specialist.

Karin is geduldig en kan goed de vertaling maken van techniek naar klant. Ze is graag oplossingsgericht bezig en houdt ervan om het werk efficiënt in te richten. “Waarom zou je iets met de hand doen, als je het kan automatiseren?”. Duurzaamheid vindt ze erg belangrijk. Zo liggen er wel 24 zonnepanelen op haar dak, rijdt ze met een tweedehands elektrische auto en heeft ze besloten om niet meer te vliegen.

Naomi

Wie is Naomi?

Naomi is in september 2019 als stagiair bij Fynch begonnen. Haar studie Science, Business and Innovation aan de Vrije Universiteit van Amsterdam stelde de eis om de bachelorscriptie binnen een bedrijf te schrijven. Dat heeft ze bij Fynch gedaan, waarbij ze onderzocht heeft welke app features kunnen bijdragen aan de verandering van gedrag. Daarna is ze haar master Sustainable Business and Innovation begonnen aan de Universtiteit van Utrecht, wat ze nu combineert met haar werk voor Fynch.

Naomi is vriendelijk en heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Wanneer ze een opdracht krijgt, gaat ze er vol voor om die te voltooien. Ze is flexibel in haar werk, wat ook nodig is met de vele verschillende taakjes die ze uitvoert. Ze is resultaatgericht en streept graag punten af die ze gedaan heeft. Naomi schrijft alles wat ze moet doen of waar ze reactie op moet krijgen op haar to-do lijstjes. Als ze dit doet, gebeurt het ook. Als ze dit niet zou doen, zou ze de helft van haar taken vergeten.