Een belangrijk onderdeel dat verweven zit in al onze producten is het Fynch Beloningsprogramma. Duurzame ritten - zoals reizen met het openbaar vervoer, op de fiets of buiten de spits - worden beloond met coins. Daarnaast worden mensen beloond wanneer ze bijvoorbeeld een hogere rijstijlscore hebben dan het gemiddelde binnen een bedrijf. Ook het volgen van de online training in ProDrive Learning levert coins op. Deze coins zijn vervolgens in de members only Fynch Shop te besteden aan gave ervaringen en cadeaus.

Shop afbeelding 2

Gedragsverandering en beloning

Fynch zet aan tot nieuw gedrag. De methodiek achter Fynch vindt zijn oorsprong in de methode Organizational Behavior Management (OBM). Dit is een praktische en wetenschappelijk onderbouwde methodiek die zorgt voor structurele en blijvende gedragsverandering. Bij de implementatie van de theorie in onze werkwijze is Fynch geholpen door de Vrije Universiteit Amsterdam (VU Adriba). OBM gaat er vanuit dat wanneer mensen direct beloond worden wanneer zij het gewenste gedrag vertonen, dit kan leiden tot een verandering van de intrinsieke waarden van een persoon. Zo ontstaat een blijvende gedragsverandering.

Fynch beloont duurzaam en veilig gedrag direct met coins en met complimenten. Op deze manier motiveert Fynch jou om duurzamere en veiligere keuzes te maken.

Hoe verdien je coins?

Er zijn verschillende manieren voor het verdienen van coins. Dit hangt af van welk product je gebruikt en welke voorwaarden bijvoorbeeld je werkgever daaraan stelt. Enkele voorbeelden zijn:

Alle coins komen op jouw persoonlijke account te staan. Je kunt dus bijvoorbeeld de coins die je via de Fynch App verdient ook terugzien in de Fynch Monitor.

Shop afbeelding 3

Wat kun je doen met de verdiende coins?

Je kunt alle coins uitgeven in de members only Fynch Shop. In deze shop staan allerlei verschillende dingen: leuke activiteiten, hotelovernachtingen, waardebonnen voor webshops zoals Bol.com en Zalando, treinkaartjes, kortingen op elektronica, tassen, keuken- of badkamerspullen, luxeartikelen en nog veel meer. Er is voor ieder wat wils. De inhoud van de Fynch Shop wordt regelmatig vernieuwd, dus je kunt blijven sparen voor leuke cadeaus!