Heb je een passie voor duurzaamheid en mobiliteit? Wil je in een klein team werken aan nieuwe software om ons doel, 500.000 ton CO2 reduceren in 2025, te behalen? Dan zijn we op zoek naar jou!

We zijn op zoek naar een (medior) Angular developer voor in ons dynamische ontwikkelteam. Als lead Angular developer ben je verantwoordelijk voor het opbouwen en onderhouden van een coding-base op topniveau door gebruik te maken van Angular best practices. Daarnaast zorg je in deze rol voor een leuke en gestroomlijnde user experience in onze web applicaties.

Om succesvol te zijn als Angular developer bij Fynch heb je een uitgebreide kennis van theoretische software engineering, gebruik kunnen maken van TypeScript, HTML en CSS én goede projectmanagementvaardigheden hebben. Fynch is een klein bedrijf met een multicultureel team. We werken volgens de scrum methode, in sprints van 2 weken en release cycli van 6 weken.

Angular Developer Verantwoordelijkheden:

Angular Developer Vereisten:

Met wie je gaat werken:

Je gaat onderdeel uitmaken van een enthousiast team software engineers met verschillende achtergronden, onder andere bij de European Space Agency, Google, Oracle, en verschillende startups. Alle teamleden hebben een passie voor duurzaamheid en zijn continu bezig om CO2 uitstoot te verminderen, zowel bij onze klanten als bij zichzelf. In het internationale team zitten mensen die zich bezig houden met yoga, meditatie, hiken, fietsen, muziek, en meer. We werken nu fulltime vanuit huis, maar zodra we weer teruggaan naar normaal verwachten we ongeveer twee dagen per week (samen) op kantoor te werken. Om de team spirit op afstand hoog te houden hebben we frequente (online) borrels en team events waarbij we samen iets leuks doen.

Deze vacature is voor een fulltime positie. Afwijkende werkuren in overleg.

Solliciteer direct!